Info o Majicama

Majice za odrasle

Majice šijemo od materijala koji u svom sastavu imaju različite sirovine. Uglavnom su od 100% pamuka, poliestera ili mešavine te dve sirovine. Šijemo standardne veličine od S – XXL a po porudžbini možemo šiti i veće brojeve XXXL.

Mere Majica

Radi lakšeg snalazenje mušterija sa našim proizvodima imate sliku sa merama, prva mera pokazuje visinu, druga širinu proizvoda.

Mere za majice

Kvalitet materijala

Pošto ima puno različitih kvaliteta i debljina materija mi klasične (t-shirt) majice šijemo isključivo od 160 gramskog singla, malo kvalitetnije od singl penje 180g.

Kontrola kvaliteta

Kontrolu kvaliteta vršimo redovno, svake godine pred sezonu za sve proizvode. Kontrolu nam vrši labaratotija Vunarski institut “Vulil”

Oznake na etiketi služe da nas upute na to kako da održavamo odeću. Veoma je važno da znamo šta piše na etiketi kada sortiramo veš jer, ako niste sigurni šta sa čime i kako može da se pere, jednostavno proverite na etiketi.

Porudžbina majica

Šijemo isključivo po porudžbini. Majice nemamo na lageru pa sa klijentima dogovaramo vremenski rok isporuke. Isporuku majica vršimo lično (područje Beograda) uz odgovarajuću količinu ili kurirskim službama koje kupac odabere. Troškove dostave snosi kupac.

Cena majica

Cena majica nije uvek ista pošto je cena materijala koji nabaljamo fleksibilna. Trenutne cene majica za leto 2019 je 220 dinara veleprodajna cena, podrazumeva se da kupac poruči minimum 30 majica.

Galerija majica

U našoj galeriji možete videti neke modele koje smo radili, vi možete birati boju, veličinu i model.