Info o duksevima

Duks sa kapuljacom

Duksevi muški i zenski

Dukseve šijemo od materijala koji u svom sastavu imaju različite sirovine. Uglavnom su od 100% pamuka, poliestera ili mešavine te dve sirovine. Šijemo standardne veličine od M-XXL a po porudžbini možemo šiti i veće brojeve XXXL.

Kvalitet Materijala

Pošto ima puno različitih kvaliteta i debljina materija, mi klasične dukseve, dukseve sa kapuljačom i duks jakne. Šijemo isključivo od 300 gramskog brušenog pamuka ekstra kvaliteta.


Kontrola kvaliteta

Kontrolu kvaliteta vršimo redovno, svake godine pred sezonu za sve proizvode. Kontrolu nam vrši labaratotija Vunarski institut “Vulil”

Oznake na etiketi služe da nas upute na to kako da održavamo odeću. Veoma je važno da znamo šta piše na etiketi kada sortiramo veš jer, ako niste sigurni šta sa čime i kako može da se pere, jednostavno proverite na etiketi.

Kontrola kvaliteta

Porudžbina dukseva

Šijemo isključivo po porudžbini. Dukseve nemamo na lageru pa sa klijentima dogovaramo vremenski rok isporuke. Isporuku dukseva vršimo lično (područje Beograda) uz odgovarajuću količinu ili kurirskim službama koje kupac odabere. Troškove dostave snosi kupac.

Mere Dukseva

Radi lakšeg snalazenje mušterija sa našim proizvodima imate sliku sa merama, prva mera pokazuje visinu, druga širinu proizvoda treca mera je mera za duzinu rukava.

mere za dukseve