Opšti uslovi poslovanja

Poštovani kupci,
Kada naručite neki od artikala iz ponude internet prodavnice www.puzzle-fashion.com, ostvarićemo kontakt sa vama preko maila, sms ili telefenom radi potvrde porudžbine.
Potvrdićemo vašu narudžbinu i dati vam tačno vreme isporuke.
Zato vas molimo da se, pre naručivanja, detaljno upoznate sa Opštim uslovima poslovanja.

 

Trgovac se obavezuje se da će čuvati privatnost svih kupaca.

Svi podaci o korisnicima/kupcima ce se strogo čuvati i biti dostupni samo zaposlenima kojima su ti podatci nužni za obavljanje posla.

Najvažnija stavka

  • Fizička lica robu plaća pauzećem,  po prijemu kurira.
  • Pravna lica, roba mora biti uplaćena preko računa firme, mi smo dužni da izdamo predračun. Roba neće biti isporučena dok nam na račun firme ne legne uplata.

U slučaju da su proizvodi iz online prodavnice privremeno nedostupni mi ćemo vas kontaktirati da vam ponudimo adekvatnu zamenu.

Naručivanje je jednostavno, kada proizvod dodate u korpu, sledite uputstva, nemate obavezu da platite proizvod odmah. Proizvod plaćate pauzećem. 

Naručivanjem proizvoda iz ponude Internet prodavnice, zaključujete ugovor sa Trgovcem, preuzimate odredjene obaveze i potvrdujete:

1. da ste detaljno upoznati sa Opstim uslovima poslovanja Trgovca,
2. da su podaci koje ste naveli, a vezano za isporuku, istiniti i vaši lično.
3. da ukoliko poručujete artikal sa slikom/tekstom sa vašeg računara, ta slika/tekst ne krši zakon o zaštiti autorskih prava, ne podstiče i ne poziva na rasnu, versku ili nacionalnu mržnju, ne podstiče nasilje niti omalovažava osobu ili osobe.
4. da ćete robu koju ste poručili, primiti i platiti ukoliko je roba isporučena u dogovorenom vremenskom roku.
5. da cete se pridrzavati uputstva za odrzavanje artikala.

Vaša porudžbina će biti poslata u roku od najkasnije 7 (sedam) dana od prihvatanja porudžbine. Mi se trudimo da isporučimo robu u predviđenom vremenskom roku, neki put su kašnjena neizbežna. Mi nećemo biti odgovorni za kašnjenja i posledice koje će se eventualo tom prilikom prouzrokovati. 

U slučaju da želite da saznate status vaše pošiljke, možete nas kontaktirati putem e-mail, sms, viber, telefona, kontakt stranice. Poslaćemo vam kod za praćenje.

Dozvoljeno nam je da podelimo lične podatke sa trećim licem koje je iskorišćeno za izvršenje Vase porudžbine ili ispunjavanje naših obaveza prema Vama.